Puinrecycling

Recycling gaat verder dan het simpel breken van puin, asfalt en beton. 

Dé specialiteit van Mulder is het gecertificeerd mobiel puinbreken of te wel het verwerken van vrijkomend puin, asfalt en beton. Daarom kunt u voor puinrecycling bij ons terecht. Onze puinbrekers worden snel en op professionele wijze op iedere locatie in Nederland geplaatst. Het loont al om gebruik te maken van onze diensten vanaf 500 ton aan ongebroken puin. Echter geen enkele klus is te klein of te groot voor ons. 

Om de kwaliteit te waarborgen, beschikken wij over nodige certificaten en verklaringen. Alle benodigde vergunningen die samenhangen met breken of zeven worden door ons geregeld. Zo kunnen wij op een verantwoorde manier afvalstoffen verwerken tot een gecertificeerd bruikbare bouwstof. 

Hoe gaat Mulder te werk?

Bij vrijwel alle klussen voor puinbreken kunt u kiezen voor verschillende korrelgroottes. Door de toepassing van verschillende zeven kunnen wij u voorzien in het produceren van 0/31,5 of  0/20 granulaat. Het beste resultaat boeken we door te werken met een enkel- of dubbeldeks vlakzeef die het gebroken puin nogmaals op de juiste afmetingen zeeft. Uiteraard kunnen wij dit produceren onder een productcertificaat zoals Komo, NL-BSB, en CE-verklaring. De prestaties van het produceren kunt u vinden in onze prestatieverklaring DoP.  Zo kunnen wij het product tot het gewenste eindresultaat maken, en is de granulaat direct toepasbaar.

Schakel ons in voor puinrecycling

Vul uw eigen inhoud in.