Mobiele puinbreker

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In 2001 heeft Mulder de eerste mobiele puinbreker aangeschaft. Vanwege de mobiliteit en kortdurende activiteit op locatie door heel Nederland zijn mobiele puinbrekers niet meer weg te denken. Waar vroeger alles naar een afvalverwerker werd gereden, heeft Mulder de mogelijkheid om het vrijkomende puin, asfalt of beton te verwerken op de slooplocatie. Transport is simpelweg duur, oneconomisch en milieuonvriendelijk. Om die redenen nemen wij één element weg uit het gehele proces, namelijk de rit naar een afvalverwerker. De afvalstoffen worden nu rechtstreeks op locatie omgezet in een nieuw gecertificeerd product.

Uiteraard zetten wij onze brekers ook in op afvalinzamelinglocaties door heel Nederland. Zo bieden wij u de mogelijkheid om het ingezamelde materiaal zoals puin, asfalt of beton in korte tijd te verwerken tot een gecertificeerd eindproduct. 

De voordelen van een mobiele puinbreker 

Wij werken tegenwoordig met twee mobiele puinbrekers. Afhankelijk van de grootte van de klus wordt bepaald welke machines naar de locatie gaan. Voor ons is het van belang om onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontlasten. De voordelen van een mobiele puinbreker zijn: Kostenbesparend, milieubewuster en een eigen logistiek proces. 

Puinbreker op locatie huren?

Vul uw eigen inhoud in.